WA Performance
+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 25 of 288

Thread: Post forum issues here

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472

    Post forum issues here

    As the title says. Don't create new threads for your issue, post them in here.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Orange nsw
    Posts
    2,611
    Is it possible to get the icon back on the left side of the page to indicate which threads I have posted in once you hit new posts button.
    Asked when updates were done and said it was being looked into but alas either forgotten or no reply was given.

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,017
    pretty sure ^ this is already in place, well seems to be for me.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472


    Look for this icon.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Orange nsw
    Posts
    2,611
    Quote Originally Posted by fourseven View Post


    Look for this icon.
    That icon only appears for me after viewing the thread that has new posts , until its opened all I get is red A's all the way down the left side.
    Not sure if its just me ?

    Example


  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472
    Quote Originally Posted by KAL SPL View Post
    That icon only appears for me after viewing the thread that has new posts , until its opened all I get is red A's all the way down the left side.
    Not sure if its just me ?
    I'll look into it.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Orange nsw
    Posts
    2,611
    Unsure if this is an issue or something thats been set but when you edit a thread title it doesnt actually edit the 1 that comes up in 'new posts' list , does at the top of the thread though.



    Unsure why OP would be restricted from changing their own thread title if this is the case ?

  8. #8
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Perth, SoR
    Posts
    518
    Dunno if its worth mentioning but one of the links on page 630 of funny pics thread is giving the page a malware warning in chrome

    Warning: Something's Not Right Here!
    antilag.com contains content from www.damnlol.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
    Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
    We have already notified www.damnlol.com that we found malware on the site. For more about the problems found on www.damnlol.com, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472
    Thanks mate. Fixed.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    We have the e85. We have the NBN. Where is your god now?
    Posts
    3,274
    Have noticed lately that quite a bit of content from this site is able to be searched and found via google... content that would otherwise be locked out to non-registered users.

    Is this by design, or something that has slipped through the cracks after the last upgrade?

  11. #11
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472
    The Off-topic section was open by design, but because of recent posts we've reverted it to closed only.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Very SOR
    Posts
    2,608
    Hey doodle whiskers, I had a PM but it wasn't shown in my notification drop down menu ? Is this my laptop or the forum ? If it's just my comp, I don't mind, just wondering

    sandshoes

  13. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hocking
    Posts
    2,011
    Getting an interesting screen pop up every now and then. If I swap over to another tab, then back to AL, this occurs...



    Doesn't happen all the time, just every now and then for the last couple days.

    Does my browser have AIDS? (Chrome)
    Fuck cars, I'm taking up scrapbooking.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Perth
    Posts
    2,669
    You or the browser has aids.
    Originally Posted by ambi3nce
    Haha, yeah I have no intention of flogging the shit out of it, won't be tracked or smashed etc, no doubt the rebuild will come, and not looking forward to the day haha

  15. #15
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hocking
    Posts
    2,011
    Awesome news. All is well in the world.
    Fuck cars, I'm taking up scrapbooking.

  16. #16
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Cardboard box
    Posts
    360
    just wanted to know why my showcase thread was closed? have I done somrthing wrong?
    Hilux 1UZ HTV1900 C4 Vipec V88 SOLD!!! Looking for XW or XY Fords
    ALM#294

  17. #17
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2,684
    I am sure I will be corrected if I am wrong, but I think this is the reason why it was locked:

    Click here.

  18. #18
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth
    Posts
    4,472
    You closed it yourself.

  19. #19
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Cardboard box
    Posts
    360
    Ok cheers, don't know how i did it but any chance you could open it back up?
    Hilux 1UZ HTV1900 C4 Vipec V88 SOLD!!! Looking for XW or XY Fords
    ALM#294

  20. #20
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Perth
    Posts
    2,669
    i have reopened it
    Originally Posted by ambi3nce
    Haha, yeah I have no intention of flogging the shit out of it, won't be tracked or smashed etc, no doubt the rebuild will come, and not looking forward to the day haha

  21. #21
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Cardboard box
    Posts
    360
    Thanks
    Hilux 1UZ HTV1900 C4 Vipec V88 SOLD!!! Looking for XW or XY Fords
    ALM#294

  22. #22
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    1,263
    Have an issue with tapatalk. Try to login and I get the following message;

    Quote Originally Posted by TJ View Post
    Didnt mean to trash a car?

    Accidentally swung a bat several times and connected?
    Quote Originally Posted by Tocchi View Post
    worked a treat for Glen McGrath back in the day

  23. #23
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    33,170
    If you are not ALM you cannot use tappatalk.
    a n t i l a g . c o m

  24. #24
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    1,263
    ah no worries, am currently waiting for my ALM pack, cheers for that!
    Quote Originally Posted by TJ View Post
    Didnt mean to trash a car?

    Accidentally swung a bat several times and connected?
    Quote Originally Posted by Tocchi View Post
    worked a treat for Glen McGrath back in the day

  25. #25
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    The Boogie Down Bayswater
    Posts
    1,719
    when clicking on 'whats new' the forum seems to be listing threads that are old (ones i have read or updated) - not sure if this is isolated to me but seems to be happening more frequently and didn't used to happen in the past - ie: 3 pages of whats new instead of a few threads....been happning for about a month maybe

    anyone else having the same issue? i hope i have i articulated that sufficiently and you can work out what i mean!

    Thanks!

+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts